De Valk Feest

📢🎉 GRATIS Concert & BBQ bij De Valk! 🎶🍔

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟏𝟐 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭𝐮𝐬 vieren we bij sport & eetcafé De Valk (bijna) ons 1-jarig jubileum en dat willen we groots met jullie vieren! 🥳 We hebben een spectaculair avondprogramma voor jullie in petto en 𝐢𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦!

🎸 𝐎𝐦 𝟏𝟗𝐮𝟑𝟎 trapt de geweldige 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐕𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐨𝐫𝐞𝐧 het 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 af in het voorprogramma, waarna we een geweldige avond beleven met het optreden van 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐫𝐞𝐞𝐳𝐞 (Ed Maes en Staf) 🎵🎤

🍖 Maar dat is nog niet alles! Vooraf bieden we een 𝐡𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐠𝐞𝐛𝐫𝐞𝐢𝐝𝐞 𝐁𝐁𝐐 𝐚𝐚𝐧, 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐧 𝐢𝐣𝐬𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐬 𝐝𝐞𝐬𝐬𝐞𝐫𝐭! 🍦 Wil je ook genieten van deze smakelijke ervaring? Schrijf je dan (tot 10 augustus) vooraf in via het formulier via deze link: https://forms.gle/g3sJvz1Ws7GE88Ct5 . Zo kunnen we alles tot in de puntjes voorbereiden.

💡 𝐈𝐍𝐒𝐂𝐇𝐑𝐈𝐉𝐕𝐄𝐍 𝐁𝐁𝐐: tot 10/8 via dit inschrijfformulier: https://forms.gle/g3sJvz1Ws7GE88Ct5

📆 Zaterdag 12 augustus 2023

📍 Sport & Eetcafé De Valk, Kruispad 6, Rijkevorsel

🕢 Aanvang GRATIS concert Patrick Van Dooren als voorprogramma en nadien The Breeze: 19u30

𝐌𝐢𝐬 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 𝐯𝐨𝐥 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤, 𝐥𝐞𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐠𝐞𝐳𝐞𝐥𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 𝐧𝐢𝐞𝐭! 🎶🍔 Breng je familie en vrienden hiervan op de hoogte, vergeet niet om je in te schrijven voor de BBQ via het formulier. Het correcte bedrag voor de BBQ schrijf je over op het rekeningnummer BE79 7512 1201 2233, met vermelding van je naam en het aantal personen.

👥 Breng anderen hiervan gerust op de hoogte, zodat niemand dit geweldige feest hoeft te missen! Samen maken we er een onvergetelijke avond van! 🎉✨

Met muzikale en enthousiaste groetjes,

Team De Valk Rijkevorsel

Tip: Volg ons op Facebook en op Instagram en wees telkens als eerste op de hoogte van onze komende evenementen, actuele openingsuren en nog zoveel meer!

30 juli 2023

Leave a Reply